L’automatització de processos industrials i la robòtica poden transformar la teva empresa. Coneix els beneficis clau i els serveis que oferim per a millorar l’eficiència, la qualitat del producte, la seguretat laboral i la reducció de costos. Acompanya’ns mentre explorem com l’automatització pot contribuir al creixement i evolució del teu negoci.


Què és l’Automatització Industrial?

L’Automatització Industrial implica l’ús de tecnologia avançada i sistemes de control per a supervisar processos industrials amb mínima intervenció humana. Aquesta metodologia inclou la combinació de controladors lògics programables (PLC), sistemes de control numèric per computadora (CNC) i tecnologies de la informació, amb el propòsit de millorar les operacions en diversos sectors industrials.

Dins d’aquest context, els PLC són components digitals fonamentals responsables de supervisar i regular processos industrials. La seva tasca principal radica a recopilar dades de sensors, prendre decisions i enviar instruccions a actuadors per a assegurar l’eficiència i precisió en els processos de producció.

Avantatges de l’Automatització

1-Increment de la Productivitat: En millorar la rapidesa i precisió de les operacions, s’aconsegueix una major producció i temps de cicle més curts.
2-Millora en la Qualitat del Producte: Els sistemes automatitzats duen a terme tasques de manera consistent i precisa, minimitzant errors humans i variacions en els processos de producció.
3-Major Seguretat en el Lloc de Treball: En reemplaçar als humans en labors amb risc o físicament exigents, es redueix el risc d’accidents i lesions.
4-Estalvis Econòmics: Malgrat els costos inicials significatius, a llarg termini, els sistemes automatitzats disminueixen la necessitat de mà d’obra i optimitzen l’ús de recursos, la qual cosa genera estalvis considerables.
5-Augment en la competitivitat: en agilitzar la producció i oferir productes d’alta qualitat de manera consistent.

Serveis d’Automatització Industrial


Oferim solucions úniques adaptades als teus requeriments específics, complint amb els estàndards industrials i aprofitant al màxim els avantatges tecnològics per a enfrontar els desafiaments d’implementació.


Robòtica Col·laborativa

Els robots col·laboratius (cobots) són segurs per a interactuar amb operaris, augmentant la productivitat i requerint menys espai per a la seva instal·lació. Són ideals per a tasques que requereixen col·laboració i poden ser reubicats fàcilment per a fer diverses tasques.


Robòtica Tradicional

Els robots tradicionals són perfectes per a processos que necessiten precisió i flexibilitat, com a manipulació, acoblament, embalatge, i més. Treballem amb les principals marques de robots i desenvolupem solucions personalitzades per a cada aplicació.

Programació de PLC

Oferim solucions modulars per a qualsevol necessitat de control i regulació, des de petits armaris automàtics fins a extenses xarxes de PLC per a processos complexos.


Programació Scada i HMI

Els nostres sistemes Scada mostren paràmetres de processos de manera clara i amigable, indicant alarmes, simplificant l’assignació de tasques i reemplaçant panells de control tradicionals.

Si necessites informació addicional o tens alguna pregunta sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per a donar-te suport en el teu creixement!