Dashboards

Control

Traçabilitat

Eficiència Energètica

Gestió de recursos

Gestió de ordres

Geolocalització, RFID

La i4.0 és un tren que està llançat, que cada cop va més ràpid i al que cada cop és més difícil pujar-hi en marxa. Les empreses que ho aconsegueixin tindran més opcions de competir amb èxit.

Entrem en una era on l’evolució de la tecnologia serà constant. Les noves exigències de mercat (Time to Market, Just in Time, Paperless...) ens condueixen a una transformació del model de negoci i alhora ens genera noves oportunitats.

És important per dissenyar aquesta transformació, avaluar on estem respecte a les tecnologies ja establertes, com ara ERP, MES i planificació de producció. Per aquest motiu des de Inttec t’ajudem a realitzar un diagnosi del punt on ens trobem. La Indústria 4.0 pot ser una revolució, però per arribar-hi cal evolucionar des d’estats anteriors.

La digitalització permet crear una còpia virtual del món físic (Digital Twin). Els sensors instal·lats ens ofereixen la base per recollir i emmagatzemar les dades al núvol (Internet de les Coses – IOT), processar-les en temps real, analitzar-les i actuar en base a elles, així com experimentar millores i estratègies de manera ràpida, a un baix cost i minimitzant els riscos.

INTEGRACIONS TECNOLÒGIQUES 2016, S.L

Esta web utiliza cookies. Si continuas navegando aceptas nuestra política de cookies.