A IntTec t’ajudem a gestionar les ajudes públiques i subvencions en l’àmbit nacional, autonòmic i europeu per a projectes d’indústria 4.0, energia i transformació digital.
T’acompanyem en el procés de sol·licitud d’ajudes públiques dirigides a indústries que volen implantar tecnologies digitals per a augmentar la seva competitivitat.

Volem convertir les teves idees en resultats i t’acompanyem a identificar les opcions que permetin impulsar la teva empresa

Cupons ACCIÓ per transformar la teva empresa

A Inttec estem acreditats com assessors dels programes d’ACCIÓ. Estarem al teu costat durant la implementació dels serveis d’ACCIÓ com un suport bàsic per al teu èxit.

El programa ProACCIÓ 4.0 engloba serveis, ajuts i activitats que ACCIÓ posa a la teva disposició per aplicar noves tecnologies de la indústria 4.0 a la teva empresa

CONVOCATORIES OBERTES 2023

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en noves tecnologies a través del nostre assessorament.

Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0

Els Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 són una oportunitat per incorporar tecnologies de la indústria 4.0 a la teva empresa. A través d’aquests cupons podràs fer els primers passos per implementar tecnologies com la impressió 3D, el big data, la internet de les coses o la robòtica, entre d’altres, amb l’objectiu de millorar els productes, els serveis o els processos de l’empresa. Els serveis d’aquests cupons es poden bescanviar per l’assessorament en el procés d’integració de tecnologies i solucions de la indústria 4.0 que estiguin contemplades en el pla de transformació de l’empresa. Ajut màxim: 20.000 euros Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Prepara’t per sol·licitar el teu cupó! La convocatòria 2023 dels Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 obrirà a partir del mes de maig.

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de 2 anys de vida a data de publicació de la convocatòria.

La quantia de la subvenció per aquest programa serà d’un màxim de 20.000 euros, sempre que no superi el cost de l’actuació subvencionada.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem

📧info@inttec.cat
📞 (34) 972 091 396
👉C/ Mercè Rodoreda 4. Bescanó 17162. Girona . Pol.Ind Torre Mirona Montfullà