Som una empresa de Girona, especialitzada en l’avanç industrial. Ens enfoquem a proporcionar solucions informàtiques d’última generació i d’automatització per a adaptar la producció ràpidament al canvi de la indústria 4.0 i assegurar-vos el progrés a una producció més eficient i avantatjosa.

Comptem amb un equip d’experts amb més de 20 anys d’experiència en programació i automatització, instal·lació elèctrica, elaboració d’armaris i esquemes elèctrics i informàtica industrial. Oferim solucions adequades a les diverses problemàtiques relacionades amb la gestió empresarial i els processos de producció dels nostres clients.

Tenim un alt interès en tot el referent a la indústria 4.0 i mantenim el nostre coneixement actualitzat per a continuar ampliant els límits i obrint-los les portes a noves possibilitats.

Estem acreditats com a assessors en digitalització i indústria 4.0 per la Generalitat de Catalunya, així com integradors registrats de Siemens MindSphere i Wonderware Archestra System Platform.

Sempre hem apostat per fabricants de primeres marques. El suport que tenim dels nostres partners, col·laboradors i proveïdors fan que tinguem solucions per qualsevol demanda dels nostres clients aportant valor i innovació.

L’àmbit d’actuació d’Integracions Tecnològiques 2016 SL es diversifica en molts sectors: l’alimentació humana i animal, construcció de maquinària, energia i noves tecnologies, metal·lúrgia i tèxtil, suro, embalatge, farmacèutic…

Catàleg Català IntTec
No hem pogut validar la subscripció
S'ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso