A IntTec no només oferim els serveis d‘automatitzar la teva producció i de crear-te els programes més eficients per a gestionar-ho.

Necessites manteniment per a la teva maquinària i instal·lació?

No saps si estàs al corrent en noves tecnologies? O potser vols millorar el rendiment de les màquines?

A IntTec, a part d’automatitzar i adaptar la teva producció a la indústria 4.0 també tenim un ampli ventall de serveis a oferir-te perquè puguis deixar de preocupar-te i dedicar-te al que realment t’interessa de la teva empresa.


Actualizació – Retrofitting

Saps si ho tens tot en la seva última versió disponible?

Una certa maquinària i instal·lacions es poden trobar en estat obsolet o, per exemple, sense actualitzacions de programes disponibles per la seva antiguitat. Això implicarà que la maquinària no es podrà adaptar a modificacions d’altres instal·lacions enllaçades o simplement no adaptar-se a altres condicionaments externs. Això reduirà la productivitat de la teva fabricació i pot implicar llargs aturs futurs per avaries o obsolencia de la maquinària i dispositius.

Des de IntTec et manarem els nostres especialistes per a estudiar les màquines i posar-les a punt perquè puguin seguir amb el rendiment que s’espera d’elles.


Rendiment

Optimització

Ja tens una instal·lació feta, però no n’acabes d’estar del tot content? Potser fa molts anys de l’última millora realitzada? O simplement necessites saber si encara és prou eficaç?

Amb el nostre coneixement del sector industrial, podem estudiar la situació que tens i donar-te consells de com millorar els processos i ajudar-te a actualitzar la instal·lació per tal de millorar-te el rendiment.

També optimitzem processos i millores en l’OEE, els quadres de comandament i Dashboards de control

Ja tens una indústria automatitzada i digitalitzada? Perfecte! Ja estàs al camí de la revolució industrial.

Però, tens material actualitzat i en bon estat? Els teus PLC encara tenen suport amb nous models de sensors? Segueixen existint-ne peces de recanvi accessibles en poc termini? Has actualitzat el programari? Saps si encara s’està actualitzant des del seu fabricant?

Totes aquestes preguntes tenen una alta importància si no vols perdre temps molt valuós en avaries i modificacions de la teva producció

.

Manteniment

Per a assegurar-te que el teu equipament i maquinària tenen un funcionament correcte i que estiguin en bon estat, assegurant la productivitat i qualitat, fa falta un manteniment constant. Només amb una bona política de manteniment es poden minimitzar errors i possibles averias. Això s’aconsegueix amb uns controls específics enfocats a augmentar i millorar la seva producció, mitjançant inspeccions rutinàries i sistemes de control informàtics.

En IntTec oferim els serveis de manteniment industrial i programació de tasques i control. Contractant els nostres serveis augmentaràs l’eficiència i eficàcia de la teva producció, reduiràs costos de producció i aturades innecessàries de la maquinària. A més, la càrrega de treball de manteniment no recaurà sobre el teu propi personal, reduint així l’estrès i millorant el clima laboral.

En l’actualitat, hi ha infinitat d’eines de programes (GMAO) que et poden ajudar a tu i als teus operaris a monitorar l’estat de les instal·lacions i màquines, però també ajuden amb els cronogrames i temps establerts.

Des de IntTec podem oferir-te diferents tipus de manteniment:

Manteniment correctiu:

També nomenat a vegades de bomber, és aquell que es realitza quan ja s’ha donat el problema. El manteniment correctiu és el que més urgència i estrès porta. És el que es dona quan alguna cosa trenca la producció i cal solucionar-ho al més aviat possible per a evitar pèrdues de temps.

Manteniment predictiu:

El manteniment predictiu és el més sofisticat de tots. Necessita uns estudis més complexos. Consisteix a afinar quan es trencarà una peça per a evitar-ho però sense canviar-la abans d’hora

Manteniment preventiu:
El manteniment preventiu és aquell que es realitza amb la finalitat de prevenir fallades i mantenir un bon estat d’equips, evitant aturades innecessàries de la producció


Esquematització serveis professionals intTec

Serveis de disseny elèctric – Esquemes elèctrics

Tens un armari elèctric que vols actualitzar o renovar? No tens els esquemes realitzats d’un dels teus armaris? Nosaltres t’ajudem!

Disposem d’un departament especialitzat, amb una àmplia experiència amb esquemes elèctrics fets amb EPLAN Electric P8.

Elaborem esquemes elèctrics utilitzant símbols normalitzats, seguint les normatives vigents i les especificacions del client.

Els esquemes són molt intuïtius, amb imatges per ajudar la seva comprensió, detalls dels materials, mànegues d’instal·lació, plans de borns, etc.

Podem dur a terme actualitzacions de projectes existents o projectes que es comencin nous.

Formació del personal

Formació de Personal

Tu saps com funciona la teva maquinària perquè t’ho han explicat en el moment de la seva compra, però, Els teus operaris també saben tot el que haurien de saber?

En IntTec ens agrada oferir serveis d’utilitat als nostres clients per a estalviar-vos treball. Si després de fer-te una instal·lació no vols ocupar-te d’explicar el seu funcionament als teus operaris, sempre et podem ajudar a instruir el personal perquè facin un ús correcte de la maquinària i sàpiguen llegir els senyals d’alarma quan alguna cosa no funciona com hauria de funcionar.


Serveis PLC - IntTec - Migracions

Serveis de PLC: migracions, modificacions i programes nous

Els nostres programadors tenen una gran experiència i coneixement en el món dels processos industrials. Tenim tècnics especialistes en Rockwell, Siemens, Omron, B&R, FestoBechoff.

Adaptem els programes a les necessitats específiques de cada procés, aportant velocitat, fiabilitat, facilitat d’ampliació i un manteniment reduït.

Si tens PLC antics, evita grans pèrdues de producció i de compromisos amb els clients. Fes una migració a un PLC de nova generació.

Les màquines que operen amb PLC’s de sèries antigues, en el moment que falli un mòdul, no es trobaran recanvis per solucionar la situació. Com a conseqüència la màquina i la seva producció s’aturarà indefinidament fins que s’instal·li un nou PLC. Es pot tardar entre 1 i 3 mesos en poder resoldre aquesta catàstrofe i les pèrdues seran terribles.

Si converteixes el PLC en un de nova generació mentre la CPU vella funciona, ens ocuparà pocs dies, ja que podrem estirar-li el programa i no s’haurà de fer nou.

Aprèn de la teva producció

Control de Planta

Has fet moltes instal·lacions de maquinària diferent en els últims anys. Ara quan miris la teva planta, tot funciona, però no està coordinat com t’agradaria o no està centralitzat.

En IntTec tenim molta experiència a crear plantes completes de producció, gestionant la seva organització i millora d’eficàcia, estalviant temps i energia en causes perdudes.

Serveis Eficiència energètica - Gestió energètica IntTec

Eficiència energètica /Gestió energètica

Coneixes els teus consums energètics al detall? Saps a quines hores el teu consum es dispara i saps què és el que ho causa? Saps si el consum de llum, gas o aigua que estàs tenint és normal o si tens alguna fuga?

Sens dubte, conèixer el consum energètic de la llum, aigua i gas (acompanyat de la tarifació real) aporta informació molt útil a gerència. Amb la nostra col·laboració amb consultories energètiques, podem associar en temps real el consum llegit directament de cada un dels comptadors amb el cost de l’energia. Vincula els consums i costos associats de tots els teus serveis auxiliars (gasos, aigües, electricitat, etc.) a les ordres de fabricació o als teus productes. 

Així, en poder controlar els teus consums en temps real, et serà més fàcil detectar desviacions de la normalitat o inclús ajustar el teu consum o producció als resultats. Obtindràs beneficis econòmics i mediambientals per a la teva planta estalviant energia.

Serveis Tècnics IntTec

Serveis Tècnics

A través dels sistemes de gestió i monitoratge d’infraestructures en temps real et donarem suport tècnic les 24 h dels 7 dies de la setmana.

D’aquesta manera podràs estar tranquil que el teu problema se solucioni i que la teva producció es reiniciï com més aviat millor


Vols més informació? Posa't en contacte amb IntTec

Tens algun dubte? Necessites un pressupost? Tens un problema molt exclusiu i creus que et podem ajudar? Posa’t en contacte amb nosaltres!