A IntTec tenim experiència en una gran varietat de sectors industrials i tenim facilitat per adaptar-nos a cada situació individual. Nosaltres podem ajudar-te a adaptar la teva producció a la nova industrialització 4.0 i portar-te al capdavant d’una revolució que s’està produint ara mateix.

IntTec està al dia de les actualitzacions i millores per a cadascun d’aquests sectors, seguint de prop les innovacions tecnològiques disponibles. Així podrem assessorar-te i ajudar-te a trobar les solucions més productives, eficients i rendibles per a la teva producció.

Processat i manipulat del paper, plàstic i cartrò

Processat i manipulació de paper, plàstic i cartó

Alimentació humana i animal

Alimentació humana i animal

Metal·lúrgica

Metal·lúrgica

Packaging IntTec

Packaging

Sectors d'actuació d'IntTec - Energètica i noves tecnologíes

Energètica i noves tecnologies

Sectors d'actuació d'IntTec - Fabriques de maquinaria

Fabricació de maquinària

No trobes el teu sector entre els que tenim a la nostra experiència? No passa res. Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu projecte o necessitat. Els sectors que t’anomenem més amunt són els que hem treballat des d’IntTec, però el nostre equip està compost per molts especialistes provinents d’altres sectors addicionals. Si és del nostre àmbit d’actuació o tenim l’especialista necessari, t’ajudarem i en cas de no ser de la nostra experiència, t’ajudarem a trobar qui millor et pugui ajudar.