Estàs a la recerca de professionals per als teus projectes?
Explica’ns els teus requeriments i nosaltres et posem a disposició el perfil que necessites.

La Manera Més Efectiva de Trobar a un Especialista en Automatització i Informàtica Industrial


Cerques experts per a projectes o treballs puntuals? No busquis més! A IntTec, a través del nostre equip de professionals proporcionem un servei de suport a les indústries. Tant si necessites ajuda per a un projecte per hores o busques establir una col·laboració a llarg termini, podem oferir-te el professional més adequat del nostre equip, seleccionat especialment per a tu.


Els nostres treballadors són experts en els seus respectius camps i tenen més de 20 anys d’experiència i amb un enfocament pràctic per a resoldre problemes. Estan compromesos a proporcionar solucions eficaces i personalitzades que satisfacin les teves necessitats específiques.
Automatització: Tenim treballadors experts en diferents sectors industrials: programació plc robòtica, manteniment industrial, direcció de projectes, estudis/anàlisis, programació remota, serveis de posta en marxa de producció a les instal·lacions del fabricant, validació de proves FAT segons els requeriments del client, serveis de posta en marxa a casa client final, serveis d’atenció client (SAT)….
Informàtica industrial: Tenim tècnics experimentats en programació dins de l’entorn de producció, offline, postes en marxa, acompanyament puntual i/o gestió de projectes complets…
Els nostres experts tenen experiència en una gran varietat de sectors industrials i tenim facilitat per adaptar-nos a cada situació individual. IntTec està al dia de les actualitzacions i millores per a cadascun d’aquests sectors: Alimentari, Fabricant Maquinaria, Farmacèutic, Logística, Metal·lúrgic i Tèxtil...

Contacte amb nosaltres a través del nostre

Telèfon 972 091 396

Per correo electrònic alex.bustamante@inttec.cat

o a través del nostre Formulari de contacte