Des d’IntTec estem altament interessats en tots els progressos que s’estan fent en aquesta 4a revolució industrial que estem vivint. És un moment molt interessant; cada dia surten novetats i eines més potents per entendre millor la producció i maximitzar el rendiment de la maquinària.

Existeixen al mercat programes estandarditzats. Però ens hem trobat que en moltes situacions, aquests no poden satisfer del tot les necessitats de tothom. Per això hem creat un programa per adaptar-lo al que necessitis al 100%. Tindràs en mans una eina que et resoldrà problemes i qüestions que fins ara no podies contestar per falta d’informació.

És un programa molt complex, amb moltes virtuts a tenir en compte. No només coneixeràs millor la teva producció, també seràs capaç d’estalviar recursos i evitar imprevistos. Un programa accessible encara que estiguis fora de la planta de producció, de viatge a l’altra banda del món amb només el teu mòbil.

I ara que t’hem explicat una mica què és intTec Cloud IOT, entrarem en detall perquè tinguis tota la informació que necessites.

Què fa el programa IntTec Cloud IOT?

Mapa catalunya IOT Cloud

Un cop instal·lat un dispositiu de transmissió de dades – El NodePLC o altres similars – aquestes són emeses al núvol on són processades. Aquesta tasca l’assumeix IntTec IOT CLOUD; el nostre programa instal·lat al núvol, personalitzat a les teves necessitats.

Estem parlant de la transmissió d’un gran volum de dades – avui en dia conegudes com a Big Data. Aquestes quantitats d’informacions són impossibles de processar en la seva enteritat per un ésser humà en el temps necessari per prendre decisions. D’aquesta tasca, per això, se n’ocupa el IOT CLOUD, que com a programa informàtic és capaç d’analitzar la informació en pocs segons per donar-te resultats comprensibles i organitzat.

Així podràs veure els resultats en forma de gràfiques i informes i prendre unes decisions més encertades en tractar-se de dades del moment i podent-les comparar amb dades d’altres moments en el temps.


Característiques del programa IntTec IOT Cloud


Com crearem el programa?

El nostre propòsit és crear-te una eina que millori el funcionament i coneixement que tens a la teva empresa. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, ens caldrà conèixer en detall la maquinària i les dades i resultats que espereu treure del programa.

Al llarg de diverses reunions amb els nostres i els teus especialistes, concretarem quines dades necessites que es tractin en el programa i quina és la millor forma de donar-ne els resultats. A partir d’aquí, els programadors es posaran en marxa, actualitzant-te sobre els progressos i mostrant el que van creant perquè puguis canviar el que et faci falta.


Clients i usuaris

Múltiples usuaris

El nostre programa té la capacitat de crear múltiples usuaris i filtrar la informació que els és transmesa; reduint distraccions i centrant l’atenció en el que realment importa.

Clients i usuaris

Múltiples clients

De la mateixa manera que permet crear múltiples usuaris també permet crear múltiples clients, aïllant les informacions entre ells, però permetent-te accedir a totes les informacions a tu.

Servei tecnic a distancia

Assistència remota

El programa us notificarà el problema i us avisarà quin és el paràmetre que ha fet parar-la, informant-vos de quin tipus d’avaria es tracta i si cal intervenció tècnica o no.

Multidispositiu

Multiplataforma

IOT IntTec Cloud és un programa penjat al núvol i accessible des de qualsevol navegador. D’aquesta manera també podràs accedir-hi des de qualsevol plataforma; sigui tauleta, ordinador o mòbil.

Multilingüe

Multilingüe

Si ets membre o propietari d’una empresa internacionalment activa, no et preocupis; farem el programa en tots els idiomes que necessitis tenir perquè tots els companys i socis puguin entendre el que estan visualitzant en cada moment.

Intel·ligència artificial

Intel·ligència artificial

En tractar-se d’un programa d’intel·ligència i aprenentatge propi, a mesura que es va usant, va adquirint coneixement sobre la producció i reaccionant amb més precisió. Compararà les dades que va rebent i les anirà classificant i ajustant.

Disseny personalitzat

Personalitzable 100%

Els nostres professionals són les mans màgiques darrere d’aquest programa creat des de zero. Això els dona la possibilitat de personalitzar-lo a totes les teves demandes i necessitats; siguin estètiques, de funcionament, de paràmetres. Tot és possible


Anàlisi i Visualització de dades


Com ja comentat, el programa s’ocuparà d’ordenar i organitzar les dades en funció del seu origen, el seu destí i la seva funció. Mostrarà les dades de la manera que més convingui en funció de les decisions que vulguis prendre amb aquesta informació. Podràs visualitzar-ne el resultat en múltiples versions i detalls, ja sigui en forma de gràfiques, llistats, informes o resultats específics i filtrats.

L’avantatge que té treballar amb un programa com el IOT d’intTec és que gestiona dades massives (Big data) fins al mínim detall i permet visualitzar-ne només les parts més interessants del moment desitjat.


Historial

Historial

En guardar les dades en un servidor es podrà accedir a dades passades sense cap mena de dificultat. Les podràs utilitzar per a fer comparacions i estudiar-ne l’evolució al llarg del temps segons els canvis que s’hagin fet en el funcionament de la producció.

Informes

Informes

Com vols que es mostrin les dades estarà a les teves mans. Amb un clic podràs crear informes per poder analitzar-ne el progrés o estudiar-ne dades concretes. Informes precisos gairebé del mateix moment en què s’estan produint les dades

Rendiment

Productivitat

Amb les dades de l’historial i els informes i gràfiques del programa, podràs afinar el funcionament de les màquines i gestionar els recursos que necessiten, comparant-ho amb produccions anteriors i observant-ne l’evolució. Podràs determinar quin funcionament és més efectiu per al teu negoci.

Predicció

Previsions

El programa, coneixent i analitzant les dades rebudes, podrà avisar-te del funcionament de la maquinària, preparar-te per a canvis de peces o manteniments necessaris o d’altres tipus de subministraments relacionats amb la teva producció.


Notificacions i alarmes


Les màquines no són infal·libles; accidents, imprevistos, alteracions en el funcionament. Tenir tot això sota control pot tenir certa dificultat. Sobretot perquè és gairebé impossible tenir els ulls en tot les 24h. Però això eren problemes del passat. Avui en dia, amb la tecnologia existent, tenim la capacitat de deixar el monitoratge de la maquinària en mans de programes i intel·ligència artificial. El nostre programa no n’és una excepció.

Serà els vostres ulls les 24h del dia i us notificarà i alertarà de tota mena d’incidències en la vostra producció. Amb la gran quantitat de dades que rep i analitzant quins són els paràmetres de normalitat, podrà detectar quan aquests varien i avisar-te al moment que succeeix per alertar-te.


Configuració

Actualitzacions de software

Coneixent la maquinària que tens a les teves instal·lacions, el nostre IOT d’IntTec s’ocuparà de revisar constantment l’estat del seu software. Quan existeixi una actualització disponible per a la maquinària, t’avisarà perquè puguis estar al corrent i instal·lar-lo tan bon punt s’hagi publicat.

Planificació

Programar la producció

Avisant-te de revisions i recanvis de peces de la teva maquinària, et permetrà programar les aturades al voltant d’aquestes i estar pendent de tenir a mà el que faci falta per reduir el temps perdut.

Paràmetres

Control de paràmetres

Com ja hem comentat, el mateix programa podrà detectar quins són els paràmetres de normalitat de les dades rebudes. En quant aquestes s’alterin i surtin dels valors desitjats, enviarà notificacions i alarmes perquè estigueu al corrent. D’aquesta manera podreu intervenir abans de tenir problemes més grans o aturades inesperades.

Alarmes

Alarmes i problemes de producció

La plataforma també és capaç de fer saltar alarmes i informar-te directament de forma insistent en cas de produir-se algun problema greu o accident en la producció o en el seu funcionament, aturant la màquina fins que estigui solucionat i es torni a arrancar a mà.


Imatges del nostre IOT IntTec Cloud

[smartslider3 slider=»2″]

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Catàleg Català IntTec
No hem pogut validar la subscripció
S'ha realitzat la subscripció

Usamos Sendinblue como plataforma de marketing. Al hacer clic a continuación para enviar este formulario, consiente que la información proporcionada sea transferida a Sendinblue para su procesamiento de acuerdo con sus términos de uso