A IntTec ens dediquem a ajudar a empreses com la teva a millorar la seva producció i fer-la més rendible i eficient.

Estem especialitzats en tota mena d’integracions tecnològiques de la indústria i fabricació. La nostra missió és trobar maneres d’aplicar les tecnologies i solucions disponibles perquè treguis el màxim rendiment del teu negoci. Et podem ajudar en l’automatització, la digitalització i el que s’anomena la 4a revolució industrial. Et donarem l’assessorament i acompanyament necessari per a millorar la competitivitat i rendiment de la teva empresa.

A partir del moment en què treballis amb nosaltres, analitzarem la teva situació i buscarem la solució que més s’adapti a les teves necessitats. Oferint opcions i alternatives on més escaigui i acompanyant-te en la presa de decisions per a tenir unes millores de llarga durada.


Automatització

Som especialistes amb llarga experiència en aquest sector. Creem solucions a la vostra mida en control, regulació, supervisió i desenvolupament de software, fomentant la productivitat, qualitat i seguretat.
Les innovacions en software i hardware industrial permeten que un sistema de producció funcioni d’una manera més segura, eficient i rendible.
Els nostres projectes van des de petits armaris per a l’execució automàtica de maniobres senzilles, migracions de PLCs, posada en marxa d’equips, fins a grans xarxes de PLCs per controlar i gestionar de manera totalment automàtica complexos processos de fabricació.IOT i Indústria 4.0

La 4a revolució industrial o

La i4.0 és un tren que està llançat, que cada cop va més de pressa i al que cada cop és més difícil pujar-hi en marxa. Les empreses que ho assoleixin tindran més opcions de competir amb èxit.

Entrem en una era on l’evolució de la tecnologia serà constant. Les noves exigències de mercat (Time to Market, Just in Time, Paperless…) ens condueixen a una transformació del model de negoci i alhora ens genera noves oportunitats.

És important per dissenyar aquesta transformació, avaluar on estem respecte a les tecnologies ja establertes, com ara ERP, MES i planificació de producció. Per aquest motiu des d’Inttec t’ajudem a realitzar una diagnosi del punt on ens trobem. La Indústria 4.0 pot ser una revolució, però per arribar-hi cal evolucionar des d’estats anteriors.

La digitalització permet crear una còpia virtual del món físic (Digital Twin). Els sensors instal·lats ens ofereixen la base per recollir i emmagatzemar les dades al núvol (Internet de les Coses – IOT), processar-les en temps real, analitzar-les i actuar d’acord amb elles, així com experimentar millores i estratègies de manera ràpida, a un baix cost i minimitzant els riscos.