LA VIDA ÉS CANVI


Sabem que adaptar-se als canvis no és fàcil. El nostre cervell no li agraden els canvis, perquè tota variació en l’entorn es percep com una amenaça. No obstant això, els éssers humans tenim la capacitat d’adaptar-nos a les situacions viscudes i circumstàncies de l’entorn. Cada canvi i desafiament en la vida ens convida a aprendre i evolucionar.


En la història de la humanitat, l’ésser humà ha evolucionat físicament i ha adaptat el seu comportament per a enfrontar els nous desafiaments de l’entorn.


Per a això és necessari tenir un pensament flexible i desaprendre velles formes, tant de pensar com d’actuar. Una manera de fer-ho és canviar la nostra percepció dels fets, encara que això suposi renunciar a velles creences i sortir de la zona de confort.
Per a adaptar-se a qualsevol canvi és necessari tenir una ment oberta i acceptar la incertesa com a part de la vida.

ELS CANVIS EN LA INDÚSTRIA


És important veure el desconegut com una oportunitat per a aprendre en lloc de preocupar-nos. Podem enfocar la nostra energia i pensaments a desenvolupar noves habilitats que ens permetin respondre a aquestes circumstàncies de manera efectiva.
En la societat actual, els canvis constants ens exposen a un major risc de sofrir trastorns depressius i d’ansietat. La falta d’adaptació pot generar sofriment i frustració, ja que la realitat pot no complir amb les nostres expectatives.


L’adaptabilitat és rellevant no sols per als éssers humans, sinó també per a les empreses i indústries que desitgen progressar. És crucial reconèixer les habilitats útils i descartar les que no ho són, a més d’aprendre noves habilitats per a enfrontar els canvis que es presentin.


La indústria actual s’enfronta a nous canvis i processos de producció nous. La transformació digital i la digitalització dels processos productius en les indústries és una realitat.
La digitalització s’aconsegueix amb sensors i sistemes d’informació per a millorar l’eficiència i flexibilitat dels processos productius, la qual cosa es coneix com la indústria moderna i intel·ligent del futur. Aquest terme es coneix també com la Indústria 4.0

La Indústria 4.0 requereix un canvi de mentalitat i l’adopció de processos de digitalització tant per part de grans empreses com de pimes. Això augmentarà la competitivitat de les indústries gràcies a menors costos de mà d’obra i energia, i majors nivells de compromís social.
El desconeixement de les noves formes de producció suposa un gran repte per als propietaris de la indústria, la qual cosa genera moltes preguntes i dubtes.
-Què haig d’integrar en la meva planta de producció?
-Què és el Big data i anàlisi de dades i el Cloud Computing?
-A què es refereixen amb Ciberseguretat?
-Com integro la Robòtica?
-Què és la Internet de les coses?

A Inttec, entenem els desafiaments als quals s’enfronten les indústries, especialment aquelles que han confiat en sistemes de producció tradicionals i que ara veuen que estan obsolets. La seva productivitat i eficiència han disminuït en comparació amb les noves empreses que han digitalitzat els seus processos industrials.


La nostra missió és acompanyar als nostres clients en els seus processos industrials i guiar-los en la seva transformació digital, aclarint qualsevol dubte que sorgeixi durant aquesta etapa de canvi
Com diem nosaltres som el seu Coach en el procés de transformació digital, som aquí per a ajudar-los a enfrontar els nous objectius i adaptar-se al canvi continu, la qual cosa els portaran molts beneficis positius.


Després de la nostra anàlisi psicològica de la situació que està experimentant la indústria tradicional amb l’arribada de la Indústria 4.0. també ens agrada donar un toc d’humor i aquí us deixem amb una vinyeta de la situació actual que s’enfronten actualment molts propietaris d’indústries.