En aquests temps de transformació digital, comptar amb un soci tecnològic és crucial. Reduir costos mensuals mitjançant la integració de noves tecnologies en la indústria s’ha convertit en una necessitat. Per a millorar la competitivitat i reduir els costos de producció, les indústries modernes han d’implementar noves tecnologies i digitalitzar els seus processos productius.

Per què és important tenir un soci tecnològic en el sector Industrial? Un soci tecnològic és com un àngel guardià, aquest heroi tecnològic brinda assessorament personalitzat i acompanya a les empreses durant tot el procés de canvi. Un soci tecnològic coneix les últimes tendències digitals i ajuda a prendre decisions precises. La seva missió és desenvolupar i implantar tecnologies ideals, brindar assessorament constant i recolzar en aquesta aventura tecnològica.

En resum, tenir un soci tecnològic és la clau per a l’èxit digital. És important ser acurat en seleccionar el soci tecnològic que acompanyarà a l’empresa en els seus processos de transformació digital. El soci ha de posseir els coneixements, experiència, recursos humans i tècnics necessaris, així com una visió de negoci que permeti que els processos de digitalització afavoreixin el creixement i millora de l’empresa.

A IntTec, ja col·laborem amb diverses empreses i sectors com els seus socis tecnològics / Partners. Si la teva empresa necessita una transformació digital per a actualitzar la seva indústria, no dubtis a contactar-nos. Som experts en automatització, digitalització i indústria 4.0.!

IntTec com a assessor del programa ACCIÓ


A IntTec, som assessors del programa ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, i som aquí per a ajudar-te a convertir les teves idees en resultats. El nostre objectiu és impulsar la teva empresa mitjançant solucions innovadores i tecnològiques de la indústria 4.0. Et guiarem en la identificació de les millors opcions per a la teva empresa, i posarem al teu abast solucions i tecnologies d’última generació.

Uneix-te al canvi digital! A més, com a assessors del programa ACCIO, estem a la teva disposició per a acompanyar-te i guiar-te amb l’àmplia gamma de serveis, ajudes i activitats que t’ofereix el programa PROACCIÓ 4.0 i que et seran molt útils.

T’ajudem a aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix la digitalització? Som el teu aliat en el camí cap a l’èxit digital!